Последно качени

Две измамници - едната с нисък наем и другата от висок клас - се обединяват, за да свалят мъжете, които са ги онеправдали.

Шестото приключение на комедийния персонаж на турския рекордьор, Реджеп Иведик. Изненадващо Реджеп се намира в Кения вместо в Коня (анадолски град в Турция) и приключението започва ...

В продължението на „ЦЕЛУВАЩАТА БУТКА“ от 2018 г. абитуриентката Ел жонглира с връзката на разстояние от мечтаното си гадже Ноа, кандидатства в колежа и ново приятелство с красив съученик, който може да промени всичко

Изядени от това, че са самотни по празници, двама непознати се съгласяват да бъдат платонични плюсове един на друг през цялата година, само за да улавят истински чувства по пътя.

Разстроен, че трябва да споделя стаята, която обича, с дядо си, Питър решава да обяви война в опит да си я върне.

Спиритуалист носи сеанс за писател, страдащ от блок на писател, но случайно призовава духа на починалата си първа съпруга, което води до все по-сложен любовен триъгълник с настоящата му съпруга от пет години.

Американски емигрант се опитва да разпродаде своята изключително печеливша империя на марихуана в Лондон, предизвиквайки заговори, схеми, подкупи и изнудване в опит да открадне домейна му под него.

Двама продуценти на филми, които дължат пари на тълпата, създадоха застаряващата си филмова звезда за застрахователна измама, за да се опитат да се спасят. Но те в крайна сметка получават повече, отколкото някога са си представяли.

Изкривен законен настойник, който източва спестяванията на възрастните си отделения, среща нейния мач, когато жена, която се опитва да измами, се оказва повече, отколкото се появява за първи път.