Защита на авторство

In other languages

English
За видео файловете

Уеб сайтът Zoromo.net категорично заявява, че не съхранява нито един от наличните видео файловете на сървърите си.

Използвани са уеб сайтове за видео споделяне, позволяващи вграждането на техните плейъри в други уеб сайтове. Тези видео файлове там, не са качени от Zoromo.net и не се управляват от нашия екип.

Всички видео файловете в Zoromo.net са случайно намерени от нашия екип, или пък са взети от други уеб сайтове за гледане на филми. Тоест екипа на Zoromo.net само е споделил тези видео файлове с потребителите си.

Съдействие

Уеб сайтът Zoromo.net е готов да съдейства на всеки носител на авторски права, ползвател на такива, продуцент или друг вид представител, при възникване на проблем.

В случай че авторски права са били нарушени, или пък права на интелектуална собственост са били накърнени по някакъв начин, Ви молим да известите Zoromo.net във възможно най-кратки срокове. Ако смятате, че в Zoromo.net е налице неправомерно използвано видео съдържание, върху което имате авторски права, също Ви молим за известяване.

Екипът на Zoromo.net ще премахне всички линкове в уеб сайта, сочещи към въпросното проблемно съдържание, когато бъде установено нарушение на авторските права.

Трябва да бъдете наясно, че Zoromo.net може само и единствено да премахне линковете в уеб сайта за които има нарушение. За да бъде изтрит самия видео файл трябва да се обърнете към уеб сайта, който го съхранява на сървърите си. Повтаряме, че това не Zoromo.net.

Възможност за известяване

Може да използвате имейл адреса [email protected] за да докладвате за нарушение.

Екипът на Zoromo.net ще съдейства максимално и ще направи всичко възможно да за бъде разрешен проблема, в рамките на 5 работни дни. Съветваме Ви периодично да проверявате и СПАМ кутията си, тъй като понякога писмата ни отиват там.

Благодарим Ви предварително за доверието и съпричастността! Нашата цел не е да нарушаваме нечий авторски права, а просто да спомогнем за безплатното гледане на филми, които вече са били качени някъде в интернет.