Блокиране на реклами

In other languages

English
Защо има реклами в уеб сайта?

Zoromo.net, както всеки друг уеб сайт, се нуждае от средства, благодарение на които да се издържа. Именно затова в уеб сайта се показват реклами от различен тип. 100% от спечелените средства отиват за поддържането на уеб сайта. Екипът на Zoromo.net не задържа дори процент от тях.

Ако бъдат премахнати рекламите в Zoromo.net, съществуването на уеб сайта ще бъде поставено под сериозна опасност.

От кои реклами уеб сайта печели?

Както вече разбрахте, в Zoromo.net има реклами от различен тип. Истината обаче е че уеб сайта не печели от всички реклами, които се показват.

Zoromo.net печели само и единствено от рекламите, които се показват в самите страниците на уеб сайта.

Zoromo.net не печели от рекламите, които се показват и отварят автоматично във видео плейърите. Това се дължи на факта, че всички видео файлове не са качени от нашия екип и не се поддържат от него. Те са случайно намерени, или пък са взети от други уеб сайтове за гледане на филми. Тоест от тези реклами печелят хората, които са качили самите видео файлове, както и самите уеб сайтове за видео споделяне, но не и ние.

Последното е много важно да се знае, тъй нашия екип постоянно получава запитвания защо има толкова много реклами, когато се гледат филми в уеб сайта. Ние не регулираме тези реклами и няма как да ги спрем, защото това просто не зависи от нас.

Защо е важно рекламите да не се блокират?

Нашата молба е да проявите разбиране към Zoromo.net и нашия екип. Молим Ви да не блокирате рекламите в уеб сайта, ако искате Zoromo.net да продължи да съществува и да се развива.

Този уеб сайт е създаден специално заради Вас. Целта му е да Ви даде възможност да гледате филми, затова е добре да го подкрепяте и пазите.

Ако случайно сте блокирали рекламите в уеб сайта чрез Ad block, Ad block Plus, Ad block Pro или благодарение на друго разширение за браузъра Ви, Ви молим да го изключите. Или пък да го настройте така че да блокира рекламите във всички уеб сайтове, с изключение на zoromo.net. Тоест да добавите нашия уеб сайт като изключение.